Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Eindstand 15e Elster Toren Schaaktoernooi

 

Ornett Stork is de kampioen van de 15e editie van het Elster Toren Schaaktoernooi. Van harte gefeliciteerd! Een zeer eervolle vermelding voor Martien, die ook 6 punten wist te behalen. Felicitaties ook voor de bronzen medailles: Casper, Martijn, Kresna en Jochem.

Daarnaast danken wij alle 64 schakers die voor sportiviteit, een doorstromende tap en gezelligheid hebben gezorgd, evenals het barpersoneel van het Café In den Ommelanden. Voor de liefhebbers: wij schaken op vrijdagavond vanaf een uurtje of 19.45. Mocht je de gezelligheid van het toernooi iedere week willen meemaken, dan ben je van harte welkom!

De foto’s staan online onder de titel Foto-impressie.

Tot volgend jaar!

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie